Dragi naši, za sam početak godine spremili smo za Vas jedinstvenu AKCIJSKU ponudu. Saznaj više
Image

Helios 2300 AS360

Kategorija: Alumil konstrukcija

Proizvođač: Alumil Solar

TEHNICKA SPECIFIKACIJA
Cena: 44 eur


Montažna konstrukcija AS360 dizajnirana je za jednostavno sklapanje na površini terase. Lagana je konstrukcija koja se sastoji od nekoliko komponenti, sa rasponom do 2m između tačaka ugradnje, zavisno od opterećenja vetra i snega.Moguće je menjati nagib sa 10o na 30o. AS360 podržava poravnavanje vodoravnog PV panela.

Tehničke karakteristike

Linija: H2300
Tip: AS360
Svrha: krov
Legura: 6005Τ6
Položaj: portret
Nagib: 15-30 stepeni
Ugradnja: u beton
Udaljenost od donje solarne ploče od zemlje: 10cm


 
The AS360 mounting structure is designed for easy assembly on a terrace surface. It is a lightweight structure that consists of a few components, with a maximum span up to 2m between the mounting points, depending on the wind and snow loads. Moreover, it is possible to change the slope from 10o up to 30o degrees. AS360 supports portrait PV panel alignment.

Technical Characteristics

Line: H2300
Type: AS360
Implementation: roof
Alloy: 6005Τ6
Placement: portrait
Tilt: 15-30 degrees
Installation: in concrete
Distance of lower solar panel from ground: 10cm

Special Characteristics:
Pre-assembled
light construction


Proizvodi Alumil konstrukcija

Alumil konstrukcija

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2300 AS116

39 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2300 AS360

44 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2200 AS250

29 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2300 AS106

32 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2100-AS116 2Portait

39 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2100-AS119 4Landscape

39 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios Solfie 2300

56 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2100 AS182

46 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2400 AS410L/P

18 eur

Image

Alumil konstrukcija

Helios 2400 AS415L/P

20 eur

Solarna energija


 • Solarni paneli

  Solarni paneli se koriste za proizvodnju električne energije. Postoji nekoliko tipova solarnih panela ali su najčešći monokristalni solarni paneli i polikristalni solarni paneli.

 • Solarni kolektori

  Solarni kolektori sunčevu energiju pretvaraju u toplotnu, a ne električnu energiju, i koriste se za zagrevanje vode.

 • Obnovljivi izvori energije

  Obnovljivi izvori energije, koristi se još i naziv trajni energetski izvori, su energetski izvori čije se rezerve konstantno ili ciklično obnavljaju. Sam naziv govori da potrošnja ovih energetskih resursa ne premašuje brzinu kojom se oni obnavljaju. Postoje i neobnovljivi izvori energije, to su energenti čije su rezerve procenjene na desetine ili pak stotine godina dok je njihovo stvaranje trajalo desetinama miliona godina. Obnovljivljiva energija potiče iz tri glavna izvora: sunčeva energija, nuklearna fisija, gravitaciona energija (kretanje planeta).

 • Solarni sistemi i iskorišćenje solarne energije

  Solarni sistemi za proizvodnju električne energije dele u dve grupe: Samostalni fotonaponski sistemi (Stand-alone) – sistem koji funkcioniše samostalno. Mrežno povezani fotonaponski sistemi (Grid-tied)– sistem za čije funkcionisanje je potrebna distributivna mreža. Samostalni fotonaponski sistem (Stand-alone), je nezavistan solarni sistem koji se koristi na lokacijama gde nema elektrodistributivne mreže. Samostalni fotonaponski sistemi su idealni za sve koji imaju vikendice, kuće, ili objekte na udaljenim lokacijama ili pak žele da budu energetski nezavisni. Ovi sistemi se sastoje od solarnih panela, solarnih baterija koje skladište energiju za kasniju upotrebu, kontrolera napona koji kontroliše punjenje solarnih baterija, i invertora koji pretvara jednosmernu u naizmeničnu struju za normalno funkcionisanje kućnih aparata. Mrežno povezani fotonaponski sistemi se kod nas nazivaju još i solarne elektrane. Za funkcisanje ovog sistema potrebna je elektrodistributivna mreža, kojoj se direktno isporučuje proizvedena električna energija.


Image Image Image Image Image Image